expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

2011. január 23., vasárnap

10 jel arról hogy hajat kell váltani

1. jel
A hajadnak nincs dússága.
A teteje le van lapulva, oldalán terjedelmes, és többé nem hangsúlyozza ki előnyös vonásaidat. Ha a haj csak rajtad "ül" változtatnod kell. A legjobb ha levágatod, hogy formája legyen, majd minden mosás után úgy szárítod, göndöríted, egyenesíted, hogy jól álljon az arcodhoz.

2. jel
A régi osztálytársaid találkozáskor azt mondják, "csöppet sem változtál".
Ha a hajad még változatlan ennyi év után is, talán rá férne egy kis újítás. Inspirálódj képgalériákból, divatcégek modelljeinek frizuráiból. A következő lépés egy tehetséges fodrász felkeresése.
Sokszor rengeteget jelent, ha új formát vágatsz és esetleg új árnyalatra fested.

3. jel
A világosított tincseid sokkal feltűnőbbek, mint a haj alapszíne.
Ez azt jelenti, hogy a tincsek túl hangsúlyosakká váltak. A megoldás, hogy fesd egyszínűre (alapszínre) az egészet. Nem kell félned, mert egyes kiszőkített tincsek festés után is jól láthatók maradnak.
Így a világosabb tincsek sokkal természetesebb fényt adnak frizurádnak.

4. jel

Nem kapsz többé bókokat a frizurádra.
Ez az egyszerű észrevétel sokat elárul. Feldobhatod a sütővas segítségével pár szexis hullámmal.
A hő-styling eszközök puhább, érzékibb frizurát eredményeznek.

5. jel
A hajszín és bőrtónus majdnem azonos.
Ha így van, akkor sötétítened kell a hajszínen. Mélyebb, melegebb színekben gondolkozz, válassz ammóniamentes festéket, hogy ne károsítsd a hajszálakat.

6. jel
A ruháid változtak, a hajad cseppet sem.
Számos divatszakértő egyet ért abban, hogy a külső megváltoztatásával jó ürügy a haj frissítése is. Íly módon új arcot öltesz tetőtől talpig. Például, ha nemrég lefogytál és végre rádjönnek azok a lehengerlő ruhák, akkor ideje, hogy a hajad is fényesebb, arc-hízelgőbb színt és formát kapjon.

7. jel
A száraz hajvégek már valószínüleg halott hajvégek.
A megoldás csak az olló lehet, csak így tudod megszüntetni a száraz, töredezett hajvégeket. De addig is, válassz egy krém alapú hajformázót, amelyet nedves hajra felvihetsz. Ez hajlékonyabbá, lágyabbá és kevésbé töredezetté teszi a hajvégeket.

8. jel
Legtöbbször lófarokban hordod a hajad.
Javaslatunk egy édes frufru, vagy réteges vágás, hogy a tincsek valamilyen formát kapjanak, így szívesebben engeded ki a hajad.

9. jel

Naponta több mint 20 percet foglalkozol a hajaddal.
Ha ilyen sokáig tart, akkor a frizurádnak nincs megfelelő formája. Gyors javítás: látogass el a fodrászodhoz, és kérd meg, hogy javítson fürtjeid formáján. Ha szükséges gyérítsen a túl dús részekről.

10. jel
Ha a stylist lehunyt szemmel is le tudná vágni a hajad.
Úgy hangzik, mintha te és a fodrászod is unnák már a frizurádat. Ebben az esetben friss szemekre és ollóra lesz szükség.

Ha úgy gondolod, igenis változtatnál jelenlegi frizurádon, kezd egy egyszerű vágással, hogy formája legyen. Ez után következhet a textúra és szín változtatása.
Figyelmedbe ajánljuk képgalériánkat.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése